Afbeelding

Monchou taart met chocolate chip cookie bodem

Monchou taart chocolate chip cookie bodem

Taart, wie houdt er niet van! Ik dus wel, en hoewel je me minder blij maakt met slagroomtaart -die hap lucht kan ik ook zou uit de slagroomspuit in m’n mond spuiten- maak je me des te blijer met een lekkere carrotcake zonder suiker of met een monchou taart! En omdat een mens ook weleens wat anders wil dan de standaard taartjes uit een pakje, hier een magisch recept voor een monchou taart met een chocolate chip cookie bodem! You can thank me later.

Ingrediënten voor een 22cm springvorm taart
-Paar eetlepels jam
-200 gram chocolate chip cookies (voor dit magische recept gebruikte ik de variant met puur/melk/witte chocolade)
-400 gram fruit
-400 gram monchou
-500 ml slagroom
-1 zakje vanillesuiker

Wat moet je doen?
Verkruimel de chocolate chip cookies totdat ze heel klein zijn en mix hier vervolgens de jam doorheen. Druk dit op de bodem van de springvorm en zet het ongeveer 10 minuten in de koelkast. Klop ondertussen de slagroom op met de vanillesuiker en voeg vervolgens de monchou toe. Klop het geheel totdat het luchtig is. Haal de bodem weer uit de koelkast en voeg de monchou toe. Zet de taart weer in de koelkast voor ongeveer twee uur. Doe wat fruit over de taart heen als je ‘m opdient en strooi er wat poedersuiker op. Hoe snel was ie bij jou op?

Liefs, danique

Monchou taart chocolate chip cookie bodem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s